Rijschool in Alblasserdam waar je goedkoop kunt lessen

Op zoek naar een rijschool in Alblasserdam waar je goedkoop kunt lessen en snel kunt beginnen? Wij hebben alvast een aantal scherpe prijzen pakketten voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zodra je een pakket hebt uitgekozen kun je gelijk beginnen. Wij doen namelijk niet aan wachtlijsten! Al vanaf 16 jaar ben je welkom bij onze rijschool in Alblasserdam om met je theorie te starten. Zodra je 16,5 jaar bent mag je beginnen met de praktijklessen. Zodra je 17 bent mag je al rijexamen gaan doen. Ben je geslaagd? Dan mag je totdat je 18 bent geworden onder begeleiding van door jou gekozen coach(es) de weg op. Hoe cool is het dat je niet meer tot je achttiende hoeft te wachten met rijlessen? Wat hierboven is beschreven wordt ook wel ‘2toDrive’ genoemd. Wil je meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem contact met ons op!

Rijschool in Alblasserdam maakt losse lessen volgen mogelijk

Wil je liever niet vastzitten aan een pakket? Als rijschool in Alblasserdam maken wij het mogelijk om ook losse lessen te volgen. Op basis van de eerste les maakt de rijinstructeur altijd een schatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig bent. Je kunt dan zelf bepalen of je liever een pakket uitkiest of losse lessen wilt volgen. Over de verschillen informeren wij jou natuurlijk uitgebreid maar als je nu al vragen hebt, laat het vooral weten door te mailen naar info@rijschoolvandenoever.nl. En wist je dat je onze rijschool ook vindt in Papendrecht? Ook hier gelden dezelfde voordelen zoals ze hierboven zijn beschreven.

Rijschool in Alblasserdam met geduldige rijinstructeurs

Als rijschool in Alblasserdam vinden wij het belangrijk om jou persoonlijke begeleiding te bieden. Wij zullen dus te allen tijde geduldig blijven want er is niets zo vervelend als iemand naast je hebben zitten die je op de zenuwen werkt. Hierdoor word je zenuwachtig en voel je je gespannen waardoor je tijdens de rijles niet optimaal kunt leren. Dit willen wij zoveel mogelijk voorkomen door ervoor te zorgen dat je je bij ons op je gemak voelt. Als er iets niet helder is leggen wij het graag nog een keer uit! Dus vraag ons vooral als er iets niet duidelijk is of als je meer wilt weten. Als autorijschool in Papendrecht en Alblasserdam helpen wij jou graag de weg op! Bel ons op 06-11299868 om een gratis proefles aan te vragen.

Rijschool alblasserdam