Autorijschool in Papendrecht waar je gelijk van start kunt

Op zoek naar een autorijschool in Papendrecht waar je gelijk van start kunt gaan? Wij doen niet aan wachtlijsten dus je kunt gelijk een vliegende start maken met het behalen van je rijbewijs! Het feit dat je gelijk kunt beginnen doet niets af aan het geven van persoonlijke aandacht. Dit vinden wij namelijk heel belangrijk want wij willen niet dat jij je een nummertje voelt. Daarom krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen die jou gedurende de rijlessen coacht en inspeelt op jouw behoeftes. Vind je de bijzondere manoeuvres bijvoorbeeld lastig? Dan zorgt de rij-instructeur ervoor dat hier extra aandacht voor is in de lessen. Jij krijgt dus een lesprogramma op maat waardoor je geen extra aandacht hoeft te besteden aan vaardigheden die je wel onder de knie hebt. Bij onze rijschool in Papendrecht kun je dus rekenen op een uitstekende begeleiding bij rijden in de praktijk maar ook de theorie is onderdeel van je rijopleiding. Maak kennis met ons door een gratis proefles aan te vragen!

Autorijschool in Papendrecht biedt jou een gratis proefles aan

Heb je nog twijfels of wil je weten hoe wij te werken gaan als autorijschool in Papendrecht? Door een proefles aan te vragen kun je voordelig kennismaken met onze rijschool. De proefles volg je in de nieuwste Opel Corsa waar je vervolgens de eerste basisvaardigheden aangeleerd krijgt. Bij aankoop van een pakket bij onze rijschool in Papendrecht zullen wij de kosten niet in rekening brengen. En wist je dat de Opel Corsa ook naar Alblasserdam kan komen om je op te halen voor een proefles? Onze rijschool in Alblasserdam is namelijk onderdeel van de autorijschool in Papendrecht. Alleen zodra je gaat afrijden verlaten wij de omgeving Papendrecht en Alblasserdam en gaan wij richting Gorinchem. Meld je direct aan voor een proefles!

Autorijschool in Papendrecht biedt opfriscursus aan

Heb je jouw rijbewijs al gehaald maar voel je je niet helemaal zeker achter het stuur? Of heb je het idee dat je autorij skills wel een opfrisser kunnen gebruiken? Dan is de opfriscursus bij onze autorijschool in Papendrecht heel geschikt voor jou. Op basis van jouw leerbehoeftes bekijken we welke verrichtingen je extra wil oefenen. Onze geduldige rij-instructeurs zorgen er voor dat jij je op je gemakt voelt en reiken je tips aan waardoor je na afronding van de opfriscursus weer zeker achter het stuur zit. Meer weten? Bel ons op 06-11299868.

Autorijschool papendrecht